Sunday, October 20, 2013

Jocurile cu masini drifting jucate online pentru toti

Jocurile cu masini au fost si sunt una dintre cele mai frumoase distractii pentru copii, precum si unu din jocurile lor preferate, dar sa nu uitam ca aceste jocuri sunt jucate foarte des si de adulti. Multi oameni se distreaza enorm jucand astfel de jocuri cu masini, inregistrandu-si scorul si apoi avand o competitia amicala cu ceilalti jucatori sau chiar contra prietenilor pentru a vedea cine obtine cel mai bun timp intr-o cursa, bineinteles, doar pentru amuzament, dar toti stim ca fiecare are o latura competitiva, mai ales baietii, in astfel de jocuri.

Unul dintre beneficiile unui astfel de joc cu masini, este ca un astfel de joc nu trebuie sa fie doar o cursa din punctul A spre punctul B, poti sa mai diversifici prin adaugarea de drifting, unde masinile se comporta ca in realitate atunci cand nu ai control si trebuie sa aluneci pe o parte in curbe, in jurul anumitor obiecte sau chiar oameni. Facand un astfel de joc foarte interesant pentru toti jucatorii.

Jocurile cu masini sunt laudate de toate lumea, de la copii mici care sunt fani impatimi Michael Schumacher pana la prieteni si oameni de toate varstele. Nu conteaza ce varsta ai, atat timp cat iti plac jocurile de curse cu masini atunci o sa dezvolti un obicei de a intra pe un astfel de site de jocuri cu masini si sa mai parchezi cateva masini, sa faci o cursa in jurul blocului sau o alunecare in drift. Aceste jocuri amuzante si distractive poti fi folosite si pentru a invata copii despre conceptele de baza a masinilor, a fizicii condusului si a pericolului conducerii in viteza! Imaginati-va un copil de 10 care iubeste sa joace jocuri de masini cu drift, sau poate doar jocuri cu masini normale, ei vor dedica timp si efort sa invete regulile de baza a conceptului de drifting si a mecanicii evitarii unui obiect atunci cand masina aluneca incontrolabil spre acesta. Aceste lucruri aplicate in viata reala ii vor ajuta sa inteleaga si sa prezica miscarile masinilor mai bine, sansa de a evita o masina sau de a anticipa daca o masina va opri sau nu la trecere crescand considerabil.

Eu recomand tuturor sa mai joace cate un joc cu masini atunci cand se simte stresat si plictisit. Poti incerca chiar acest site cu masini si sa alegi ce joc vrei tu pentru a iti satisface nevoile de viteza si pentru a aduce ceva distractie pentru cateva ore!